Txarango, Obrint Pas i Els Catarres, plats forts de L’Aplec

EL APLEC DELS PORTS, ESTE AÑO EN MORELLA
quehacerenmorella.com · loquecuentaeselinterior.com / Morella / divendres, 26 de juliol de 2013

L’Aplec dels Ports arriba a la seva 35ena edició i un any més els millors grups i artistes de la nostra cultura hi participaran. Txarango serà un dels principals atractius que es podran gaudir en aquesta edició celebrada a Morella. El seu imponent directe farà que tots els assistents s’endinsen en el seu llarg viatge. Serà el plat fort de la nit del dissabte.

Un dels moments més esperats de l’Aplec i a la vegada més tristos serà l’actuació en acústic d’Obrint Pas. Diumenge, la Plaça de Bous de Morella veurà com el grup de Xavi Sarrià pujarà per últim cop a un escenari de la nostra comarca, ja que el passat mes de març van anunciar una parada en la seva carrera musical.

Una de les sorpreses més agradables d’aquesta trobada, serà el concert del grup Els Catarres divendres a la nit. Per primera vegada, vindran a la nostra comarca per actuar a l’Aplec i presentar-mos d’aquesta manera el seu últim treball ‘Postals’. Aquest grup està sent protagonista de nombrosos anuncis emitits per TV3. Compartirà el protagonisme de divendres amb els valencians d’Orxata Sound System. Aquests, aprofitaran aquest concert per presentar davant el públic aplequer les novetats del seu nou disc 3.0.

Anys després, Aspencat torna a l’Aplec i ho faran amb més força que mai amb el seu nou disc “Essència”. Aquest grup naixia l’any 2005, justament l’any que es celebrava l’últim Aplec a Morella. Van actuar a l’Aplec a Cinctorres l’any 2007 i també van fer-ho a La Mata el 2009. Actuaran dissabte i compartiran nit musical amb Txarango i també amb Pepet i Marieta que un any més estaran presents a l’Aplec dels Ports. La nit es tancarà amb l’actuació del grup Insershow.

Malnom serà el grup encarregat de obrir la nit musical de divendres estrenant el seu disc “Voltors”. Tancarà aquesta magnífica jornada aplequera La Kinky Band.

Un altre que no ha volgut faltar a la cita amb l’Aplec ha sigut Miquel Gil. Aquest cantautor valencià pujarà a l’escenari diumenge per la vesprada i obrirà els concerts de comiat d’aquesta edició de l’Aplec. Acte seguit ho farà Obrint Pas i després posarà el punt i final el grup Maskarats.

Durant tot el cap de setmana també es podrà gaudir de la música de Brazil, Contracop, Ai Marai, Almorranes Garrapinyades, Purkinje, Atzembla, Atupa, Envergadura, Skandinat i diferents DJs.

ACTUALIDAD

.“Els Ports, és autèntic” lanzará su nueva web el 28 de abril

"ELS PORTS, ÉS AUTÈNTIC"

La nueva marca turística de la comarca de Els Ports ha difundido los encantos de la zona con un vídeo que está teniendo una gran repercusión en redes sociales


.Els Ports, Matarranya y la Terra Alta se promocionan conjuntamente

EDICIÓN PRIMAVERA 2017

Ya se ha publicado la edición de primavera 2017 del diario de promoción y difusión turística “Que hacer”, que se reparte sobre todo por la costa


.“Los pueblos más Bonitos” en la Comunidad Valenciana prevén un alto repunte de visitantes en Semana Santa

MORELLA, CALACEITE O VALDERROBRES, ENTRE ELLOS

El año pasado, la Comunidad alcanzó el mayor porcentaje de ocupación hotelera desde 2002


CREADORES

.L’últim artesà de la manta morellana

EN VÍDEO

L’artesania de les mantes morellanes ha portat el nom de la capital dels Ports arreu del món i, actualment, pràcticament només queda una persona que en fa a mà


.Una nit amb Alberedes 52, el grup de fotografia nocturna dels Ports

EN VÍDEO

La comarca dels Ports compta amb un grup de fotògrafs que s’estan especialitzant en una curiosa tècnica de fotografia nocturna


.“Galeria 22” a La Freixneda

EN VÍDEO

Un nou espai cultural d’aquesta localitat del Matarranya