- loQueCuentaeselInterior - http://loquecuentaeselinterior.com -

Morella nova seu del Open d’Espanya de Enduro MTB

Aquest matí s’ha presentat en FITUR la nova imatge de BIG RIDE de la mà de la nova seu Morella. Rhamsés Ripollés alcalde d’aquesta vila de Castelló va ser l’encarregat d’exercir d’amfitrió en el stand de Turisme de València per a donar acolliment a la presentació de la nova temporada del enduro de BIG RIDE acompanyat també per José Antonio Gómez alcalde de Ojén, una mostra que aquest circuit nacional és la unió de viles molt diferents però amb una clara orientació a la promoció de les seues destinacions per a l’esport.

Morella compta amb un gran patrimoni cultural, paisatgístic i gastronòmic però des de fa uns anys es treballa de forma intensa en projectes que uneixen naturalesa i esport com Morella Singletracks, la vinculació bicicleta-muntanya és un binomi amb una gran experiència en el territori i amb una important trajectòria en la celebració de proves pel que participar en aquest circuit és una manera de donar continuïtat a aquesta tasca.

En paraules del propi Ripollés “avui és un dia molt especial perquè aquest 2016 formarem part del Open d’Espanya de Enduro-BIG RIDE 2016 al costat de les altres 3 seus Eurocidade Tui-Valença, Ojén i Castejón de Sos amb les quals unir diferents relacions i mostrar que estem treballant en productes de qualitat i de referència en el món de la BTT.”

Pablo Segura director tècnic de Morella Singletracks ens avança les característiques del territori amb les quals es trobaran els corredors “una singular orografia de contrastos, paisatge de qualitat i una caminaria antiga seran la matèria primera sobre les quals desenvolupar tot el traçat de la Morella Big Ride”. Aquesta prova és la consecució de tot un treball de recuperació i disseny de circuits que després de diversos anys desenvolupant-ho per un equip de 20 persones “avui es dóna un salt de qualitat, atractiu i interessant. Un pas que ha sabut escollir l’Ajuntament de Morella i amb el suport de l’Agència de Turisme de la Generalitat Valenciana”.

Una de les grans novetats d’enguany desvetlat aquest matí és el patrocini de la marca espanyola que fabrica components tecnològics ROTOR com co-naming del Open de Espanya de Enduro al costat de Cannondale.

El director global de màrqueting de ROTOR Chris Tarlton comentava: “Portem 20 anys majoritàriament centrats en el desenvolupament de productes per al ciclisme de carretera, però en els últims anys hem estat desembolicant productes per al mountainbike i just quan es va presentar Big Ride va coincidir que estàvem traient productes específics per al enduro, per la qual cosa és just el que cercàvem com a marca, un esdeveniment espectacular on poder donar a conèixer els nostres últims desenvolupaments”.

Així Guti Martín director de l’esdeveniment tancava dient que és un dia molt alegre per tenir un nou company de viatge, una marca que fa una aposta molt important per al sector del mountain bike i amb un escenari marcat per la diversitat de les quatre seus.

. Fitur, promoció d’altres iniciatives singulars
L’establiment de turisme rural de Morella Casa Rural Font d’En Torres va rebre en la jornada d’ahir el premi Tripadvisor Travellers’ Choice Hotels. Aquesta casa rural és una antiga masia del s. XV rehabilitada pels seus propietaris com a casa rural en un enclavament idíl·lic per disfrutar de la natura. Aquesta distinció suposa un reconeixement al seu bon fer i la qualitat dels serveis que ofereixen.

El regidor de turisme, Jorge Garcia, destaca que “aquest distinció de qualitat ,unida a altres que han rebut altres establiments turístics, recolzen el bon treball que realitza el sector i garanteixen la qualitat dels serveis oferts pels mateixos, al temps que redunden en la bona imatge turística que ofereix el territori”

Per altra banda, l’alcalde, Rhamsés Ripolles, i el regidor de turisme, Jorge Garcia, van estar presents en la presentació dels nous pobles que s’han integrat recentment en l’Associació dels Pobles més Bonics d’Espanya. Cal recordar que l’Ajuntament de Morella va ser un dels pioners en la creació d’aquesta associació, que tants resultats positius està aportant als municipis que formen part de la mateixa. L’alcalde destaca que “l’adhesió de nous pobles és molt important perquè es pot arribar més lluny en noves iniciatives d’interès per als municipis integrants”