- loQueCuentaeselInterior - http://loquecuentaeselinterior.com -

Morella acull aquest cap de setmana la XVII Trobada de Penyes del Barça de Castelló

Morella acollirà este cap de setmana la XVII Trobada de Penyes Barcelonistes Comarques de Castelló. Un esdeveniment important que reunirà a unes 400 persones a la localitat. A més, enguany serà històrica degut al triplet que ha aconseguit el FC Barcelona que es ratificava el dissabte amb el triomf a Berlín.

20150612_previcopabarca_333xEntre els grans al·licients de l’esdeveniment estarà la presència del trofeu de la Champions League amb el que els participants es podran fotografiar pocs dies després de conquerir el Barça la seua cinquena Copa d’Europa. La Penya Barcelonista Els Ports-Morella és l’encarregada d’organitzar la cita que comptarà amb la presència d’unes 40 penyes de tota la província i també alguna de València. S’espera la presència de personalitats relacionades amb el club, entre d’elles Ramon Adell que dirigeix la Junta Gestora del Barça a falta de la celebració d’eleccions.

Els actes començaran divendres amb un col·loqui a la Casa Ciurana i la jornada central serà el dissabte. L’inici de les activitats serà amb un esmorzar popular i tot seguit amb una cercavila pels carrers amb els Gaiteros de Morella i desfilada d’estendards. Al Convent de Sant Francesc serà la recepció oficial i el dissabte es tancarà amb un dinar de germanor multitudinari a l’Espai Firal. El diumenge, l’historiador Carles Ripollés farà una de les seues esperades visites guiades per la localitat.