- loQueCuentaeselInterior - http://loquecuentaeselinterior.com -

L’alberg de Vilafranca enceta les activitats de primavera

L’Alberg ‘La Parreta’ de Vilafranca, encetava aquest diumenge un cicle d’activitats per a la primavera. La primera d’elles, era una marxa senderista pel monte ‘Palomita’ amb eixida i arribada des del mateix Alberg. Unes cincuanta persones participaven d’aquesta activitat que va ser convocada per la xarxa social Facebook. Des de l’Alberg ‘La Parreta’, el seu gerent Sergi Monfort es mostrava satisfet per la resposta de la gent a l’activitat.

La marxa senderista d’aquest diumenge constava d’uns 13 kilòmetres aproximadament i es faria en unes 4 hores. Això sí, es van fer moltes parades per poder explicar amb detalls qüestions importants que existeixen en aquesta zona, com per exemple dues microreserves de flora.

Aquesta era la primera de quatre activitats que es desenvoluparan a les properes setmanes. Des de l’Alberg ‘La Parreta’ es realitzen nombroses activitats d’aquest tipus per als grups que s’allotjen allí i es pretén també que la gent de Vilafranca conega més detalls de la gran riquesa ecològica existent al seu terme municipal.

A Vilafranca es compta amb molta gent que realitza eixides senderistes, marxes a peu i que és habitual vore caminar per la muntanya. Aprofitant la proposta de l’Alberg, molts van respondre assistint a aquesta primera activitat, gaudint d’una bona excursió pel ‘monte’ en el matí del passat diumenge.