- loQueCuentaeselInterior - http://loquecuentaeselinterior.com -

Josep Cuní serà el proper protagonista del “Cita a Morella”

Morella rebrà este dissabte a Josep Cuní, un dels periodistes amb més prestigi i reconeguts a Catalunya. Serà amb una nova Cita a Morella este dissabte 30 de gener amb el títol ‘Informar/Influir que començarà a les 19:30 hores a la Sala del Justícia del consistori morellà. Cuní és periodista, presentador de ràdio i televisió. Va ser el presentador d’un dels programes estrella del canal públic autonòmic català, els Matins de TV3, entre 2004 i 2011. Actualment presenta al canal privat català, 8TV, l’espai 8 al dia.

Va iniciar la seva carrera professional en la ràdio, passant per Ràdio Joventut de Barcelona, Ràdio Terrassa i Ràdio Barcelona. En 1984 començà a Catalunya Ràdio on va exercir de responsable de programació. En 1995 va anar a una altra emissora emergent, COM Ràdio, on va presentar el magazín matinal El matí de Josep Cuní durant quatre temporades. A l’estiu de 2000 es va traslladar amb el seu programa i equip a Ona Catalana, on va treballar durant 3 anys. A l’àmbit televisiu ha presentat diversos programes a Televisió de Catalunya, com L’aventura quotidiana (1999-2001), Coses que passen o Els matins. Des del setembre del 2011 presenta 8 al dia al canal privat català 8TV. La seva trajectòria ha estat reconeguda en cinc ocasions amb el Premi Ondas.

Amb Josep Cuní, Morella es torna a convertir en un espai de reflexió sobre temes d’actualitat amb la nova programació del “Cita a Morella” 2016. Aquest programa va tornar amb força amb l’analista polític, Pablo Pombo, i este dissabte amb Cuní. A més, hi hauran dos trobades més amb el catedràtic de dret constitucional Marc Carrillo (27 de febrer) i l’escriptor Sebastià Serrano el 12 de març. Unes propostes impulsades des de Comunicacions dels Ports i amb la col·laboració de l’ajuntament de Morella.

Gràcies a Cita a Morella, la localitat rep la visita de professionals de molt de prestigi i s’ofereix la possibilitat de debatre i intercanviar opinions amb ells. Des de 2013 s’ha potenciat aquest cicle, portant a Morella a periodistes o escriptors del prestigi de Javier Sierra, Jordi Évole, Rosa Maria Calaf, Rosa Regàs, Carmen Amoraga, Víctor Amela, Elena Moya, Martí Gómez, Manuel Jardí o Manuel Milián Mestre.